ons-marie.reismee.nl

Naar Barelona

Dinsdag morgen vertrokken en naar Langres sud gereden. Autootje reed als een zonnetje. Het weer was redelijk, soms wat motregen. Even wenne dat de benzine tank klein is. Geen 800km maar na 250km weer tanken. Moet dan wel minder afrekenen aan de pomp!! We waren om half 8 aangereden en om 4 uur kwamen we bij de B&B aan. De volgende dag, na een uitgebreid ontbijt aangereden met de bedoeling om inPerpignan te overnachten. Het ging zo goed en het weer werd steeds beter, zelfs de zon kwam te voorschijn. Het werd 25 graden. Dus alle kanten open!!!! We zijn doorgereden tot in Spanje en daar een htel mer garage gevonden (Figueres) Komen we in ieder geval met al onze spullen bij de ferry aan. Blijven er nog 150km over naar Barcelona. Het is al weer donderdag en aan het laatste stuk begonnen. Zoeken in de buurt van Barcelona well iets. Het weer werd er niet beter op. Af en toe buien. In de buurt van Barcelona aangekomen gaan zoeken naar een overnachtingsplek. Niet ins ons kleine tentje met die regen. Na flink wat omzwervingen en dwars door de stad gereden te zijn, een appartementje gevonden even te zuiden in Carelldefels. Na wat inkopen gedaan te hebben, is het afwachten tot de morgenom naar Barcelonat gaan met de bus. Ons Marie krijgt een dagje rust.

Chantal

Wauw!!!
Eindelijk de grote reis begonnen!! Super stoer!!

Heel veel plezier samen en geniet ervan!
Goede reis!!

Groetjes Chantal

Marion

Hallo allebei. Tot nu toe is de blog duidelijk te ontvangen. Geweldig. En ik maar denken dat met ons Marie Henriette bedoeld werd... Goed, het begin is gemaakt. Geniet van Barcelona en elkaar. Hopelijk wordt het beter weer.

Buen viaje.

Houdoe, Marion

hans

hoi ruud / henriette
heerlijk geweldig toch. genoeg rust gehad en goed kunnen slapen met garage voor marie in den vreemden.
dus 1ste fase goed voltooid. 2de fase met de boot in de richting van de africa trail. kun je n foto van marie op de boot plaatsen
heel veel plezier op de boot tot africa
nu niet mvrgr maar "doei " , hans lekker dwars.